Despre Noi

GARDEN CARE este o mica afacere locala al Clujului, care a pornit la drum în 2013 cu dorința de a asigura servicii de calitate superioară în domeniul amenajării și întreținerii spațiilor verzi, de pe piața clujeana și împrejurimi.Pe parcursul anilor am realizat o serie de proiecte care prin provocările lor ne-au ajutat să ne perfecționăm și să fim pregătiți pentru orice situație. Indiferent de mărimea și tipologia proiectului, fiecare este tratat cu aceeași seriozitate și devotament.

În activitatea noastră cuvintele cheie sunt ” profesionalism, seriozitate, punctualitate”, fără de care nu am fi rezistat pe piața tumultoasă al Clujului.

Noi NU proiectam, decât dacă e foarte necesar. Preferăm să discutăm conceptele beneficiarilor la fața locului, dându-le o mână de ajutor în aplicarea acestora la situația din teren, urmând să trecem cât mai repede la execuție. Experiența acumulată prin execuție, ne permite să întâmpinăm clienții noștrii, cu soluții optime, pentru fiecare grădină în parte.

Indiferent dacă e vorba de amenajarea unui spațiu verde, de întreținerea periodică al acestuia, de sisteme automatizate de irigare, sau de alte servicii, GARDEN CARE îți stă la dispoziție cu soluții optime și profesionale.

Tu îți imaginezi Noi executăm

Întreținere pavaje

Defrișări-curățenie terenuri

Confecții metalice de grădină

VEZI TOATE SERVICIILE

Tu îți imaginezi Noi executăm

Defrișări-curățenie terenuri

Întreținere pavaje

Confecții metalice de grădină

VEZI TOATE SERVICIILE

O parte din munca noastră

Vezi Galeria
VEZI TOATE SERVICIILE

Vrei să începem?

Așteptăm cu interes provocarea Ta!

Cere oferta
Cere oferta